Sunday, December 10

Περί ρηχότητας

Δεν υπάρχει πιο άδικη μομφή από αυτή που αφορά το πώς είσαι φτιαγμένος. Σκεφτείτε, π.χ, πόσο άσχημο είναι να κατηγορείς κάποιον επειδή γεννήθηκε τυφλός, επειδή γεννήθηκε κοντός, επειδή γεννήθηκε ξανθός.

Οι άντρες καβλώνουμε οπτικά. Έτσι γεννηθήκαμε. Είμαστε φτιαγμένοι να αναγνωρίζουμε και να επιλέγουμε τη γυναίκα που θέλουμε να πηδήξουμε με βάση τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά. Το ποια είναι αυτά, είναι και θέμα γούστου. Άλλοι γουστάρουν περισσότερο τις κοντές, άλλοι τις ψηλές, άλλοι τις γεματούλες, άλλοι τις αδύνατες. Το κριτήριο, παραμένει, οπτικό.

Το γιατί συμβαίνει αυτό, εξηγείται ως εξής: Επιλέγουμε τη γυναίκα που θα γονιμοποιήσουμε με βάση το αν μπορεί να δώσει υγιή παιδιά ή όχι. Η εξωτερική εμφάνιση είναι η ένδειξη των «καλών» γονιδίων μιας γυναίκας.
Οι γυναίκες, από την άλλη, επιλέγουν ερωτικό παρτενέρ περισσότερο με βάση τη συμπεριφορά. Ψάχνουν αυτόν που θα προστατεύσει αυτές και το παιδί τους.

Γι’ αυτό και το πορνό είναι, σχεδόν συνολικά, αντρική υπόθεση. Γι’ αυτό ίσως και δεν υπάρχει στο φρασεολόγιό μας το απαξιωτικό «δεν φέρεται γυναικεία», ενώ υπάρχει μια χαρά το «δεν φέρεται αντρίκια».

Επίσης, το αντίστοιχο του «δεν υπάρχουν άντρες» είναι το «δεν υπάρχει κανένα μουνί της προκοπής».
Ρηχό; Μπα.
Μια χαρά δίκαιο το βρίσκω.

29 Comments:

Anonymous Anonymous έγραψε...

Άντε να δούμε πόσα ψάρια θα πιάσεις.

12/10/2006 06:56:00 pm  
Blogger ATHENA έγραψε...

ΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΛΕΤΕ...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΦΙΛΕΝΑΔΩΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΕΣ), ΕΞΥΠΝΕΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΠΟ 20ΑΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 50ΦΕΥΓΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΕΣ ΘΕΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ...


ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΙΜΜΠΟΖ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΕΣ

12/10/2006 07:12:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

anonymous: Δεν ψαρεύω ρε. Προβοκάρω, σίγουρα. Αλλά δεν ψαρεύω.

athena: To νιμού των μπίμποζ δεν μένει μόνο. Αυτό είναι σίγουρο. Για τις ίδιες, δεν ξέρω.
Και το δεν υπάρχουν μουνιά και το δεν υπάρχουν άντρες τα βρίσκω εξίσου αφελείς απλουστεύσεις.

12/10/2006 07:16:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Καβλώνουμε οπτικά μεν, αλλά αυτό ισχύει μονάχα για τα πρώτα (λίγα) πηδήματα.

Του άντρα που μένει με μια ηλίθια ΘΕΑ, βάλτου μηδέν...

Του άντρα που μένει με μια ηλίθια θεά, που ξέρει να γαμ****, βάλτου μηδέν, αν παραμείνει πέραν του μηνός.

Οθεν, ο πολιτισμός μας οδηγεί στην τροποποίηση του ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ: επιλέγουμε τη γυναίκα που θα γονιμοποιήσουμε όχι μονάχα από την αξιολόγηση της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και από το αν:
- μπορούμε να ζήσουμε μαζί της χωρίς να βλαστημάμε κάθε πρωί για την απόφασή μας αυτή (χαρακτήρας) - και,
- αν είναι σε θέση να σταθεί στην παρέα μας και να μιλήσει με τους φίλους, χωρίς να αιστανθούμε άσχημα επειδή πετάει κοτσάνες (μυαλό)- και
- αν εκτιμούμε οτι θα είναι καλή μητέρα για τα παιδιά του σπιτιού: τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους (σύνθετη λειτουργία)

*

Τον άντρα που ισχυρίζεται πως έχει μια υγιέστατη ΘΕΑ, καταπληκτική στο κρεβάτι, άριστη μητέρα και λαμπρή σύντροφο - ξυπνάτε τον, γιατί μεσημέριασε...

12/10/2006 07:29:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Δεν μιλάω για σχέσεις πάνο. Εκεί, ισχύουν αυτά που λες, φυσικά :)

Tώρα, για τον αριθμό των πηδημάτων, θα διαφωνήσω. Νομίζω ότι αν η άλλη είναι πραγματικά θεά, μπορείς να την πηδάς για πάρα καιρό, χωρίς να συνάψεις καμιά βαθύτερη σχέση.

12/10/2006 07:34:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

θα διαφωνίσω. Η θεωρεία σου είναι εσφαλμένη. Αν παρατηρήσεις το ζωϊκό βασίλειο, θα δεις ότι το αρσενικό είναι πάντα ομορφότερο από το θηλυκό (π.χ. λιοντάρια, κύκνοι κλπ). Γιατί να είναι το ακριβώς αντίθετο στους ανθρώπους; Πρέπει να βρεις άλλη θεωρία να δικαιολογήσεις την κοινωνική σου κατασκευή (social construction, δεν ξέρω πως σκατά να το μεταφράσω)

12/10/2006 07:40:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Αγαπητέ Πασκάλ,

είμαι απαράδεκτη που αν και δύο μήνες φέρω την ιδιότητα της μπλόγκερ σε ανακαλύπτω μόλις σήμερα, ευκαιρία από το κρεβάτι του πόνου να ανακαλύψω αυτόν τον τύπο που εκ πρώτης όψεων φαίνεται κυνικός -τουλάχιστον.

Είναι αλήθεια ότι ολοένα και περισσότερο αναφωνούμε απελπισμένες - οι άνδρες δεν υπάρχουν πια, όπως αληθές είναι και το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες σήμερα με τη συμπεριφορά τους ξεφτιλίζουν το φύλο μας.

Ωστόσο, εξαιρέσεις υπάρχουν. Δεν φτάνει όμως απλά να είσαι τυχερός, αλλά να είσαι και σε θέση να εκτιμήσεις αυτό που σου προσφέρεται, αν ποτέ το ανταμώσεις.

Κατά τ'άλλα συμπάθα με, έχω και δέκατα και ου γαρ οιδα τι ποιώ.

Σμακ!

12/10/2006 07:52:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Κύριε δαρβίνε μου,
Μα στο ζωικό βασίλειο ισχεύει κατεξοχήν η ύπαρξη του alpha male, του αρσενικού εκείνου που είναι το πιο ισχυρό του κοπαδιού.
Στους χιμπατζήδες π.χ, έχει παρατηρηθεί ότι το 10% των αρσενικών γονιμοποιεί το 60% των θηλυκών. Το 10% είναι οι αρχηγοί του κοπαδιού, η ελίτ.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση τώρα στο ζωικό βασίλειο, νομίζω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με την ομορφιά, με τη δική μας έννοια, όσο με την "επίδειξη".
Λειτουργούν, π.χ, τα φτερά του παγωνιού με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί σ' έναν άντρα τα μούσκουλα ή ένα κάμπριο.

12/10/2006 08:01:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Δεν είστε καθόλου απαράδεκτη αγαπητή μου. Εδώ κοτζάμ New Yorker και με αγνοεί επιδεικτικά.
Πφφφφφ.
Καλή ανάρρωση εύχομαι.

12/10/2006 08:02:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

kai giati ta grafeis ola afta. to logo den katalabaino

12/10/2006 08:40:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

όλα είναι γραμμένα στα γονίδιά μας και στο dna, οπότε ποιός μπορεί να διαφωνήσει με τα λεγόμενά σου;
είμαστε ένα αν θες "εξευγενισμένο" είδος ζώου που δρούμε βάσει της αναπαραγωγικής διαδικασίας προστατεύοντας τη διαιώνιση του είδους. για να γίνει η διαιώνιση θέλουμε υγιείς απογόνους και για υγιείς απογόνους θέλουμε υγιές ταίρι.
για άλλη μια φορά συμφωνώ μαζί σου.....

12/10/2006 08:40:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

τώρα είδα τα προηγηθέντα κομεντ και δαρβίνε τι λες τώρα;;; αφού τα ζώα είναι πανομοιότυπα αρσενικό θηλυκό, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, μόνο αν κοιτάξεις κάτω απ'την ουρά καταλαβαίνεις τι παίζει....
θα απαντούσα αλλά με κάλυψε πλήρως ο πασχάλης.
το δαρβίνος ήταν προφανώς ένα διαθέσιμο τυχαίο nickname....;

12/10/2006 09:09:00 pm  
Blogger ATHENA έγραψε...

ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ, ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΩς ΕΠΙΣΗς ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...


ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...

12/10/2006 09:14:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Το γεγονός ότι κάποιοι/ οι περισσότεροι/ όλοι οι άντρες ελκύονται από την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας αποδίδεται στα γονίδια είναι ιδιαίτερα βολικό αλλά κ ιδιαίτερα αφελές. Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση διαφόρων θεωριών έχει το βιβλιαράκι 'True Nature: A Theory of Sexual Attraction' του Kauth, ο οποίος λέει ότι η ερωτική έλξη είναι τόσο καθορισμένη κοινωνικά όσο και γονιδιακά. Επίσης λέει ότι οι γυναίκες, με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άντρες επιλέγουν τον σύντροφό τους με βάση το πόσο τους αρέσει οπτικά. Άντε, γιατί θα πήγαινα σε κανά γιατρό να κοιταχτώ για ορμονική δυσλειτουργία. Η θεωρία σου περί αντρών κ γυναικών γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αν βάλουμε κ τουσ ομοφυλόφιλους στο παιχνίδι, αυτοί πώς επιλέγουν ντέ; Τέλος, το να διαφωνεί κάποια με την θεωρία ότι οι άντρες κοιτάνε μόνο τις ωραίες γκόμενες δεν σημαίνει ότι είναι είτε άσχημη (αντικειμενικά) είτε φεμινίστρια είτε ένας εκπληκτικός συνδυασμός και των δυο. Μπορεί απλώς να είναι της απόψεως ότι πολλές από τις συμπεριφορές μας δεν είναι στα γονίδια μας αλλά στο πώς μεγαλώνουμε και καλό θα ήτανε (ίσως) να αρχίσουμε να τις αμφισβητούμε.

12/10/2006 09:49:00 pm  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV έγραψε...

This comment has been removed by a blog administrator.

12/10/2006 09:55:00 pm  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV έγραψε...

Γεννηθηκαμε καβλωμενοι!!!

12/10/2006 09:56:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

δαρβίνος:
Δεν λέω ότι οι γυναίκες ΔΕΝ συνυπολογίζουν καθόλου την εξωτερική εμφάνιση. Ωστόσο, αυτό το στοιχείο δεν είναι και το πιο σημαντικό, ούτε το μόνο.
Το κοινωνικό στοιχείο, θεωρώ ότι λειτουργεί ως εξής:
Όταν ένας άντρας έχει status, αυτό σημαίνει ότι είναι και καλύτερος προστάτης. Συνεπώς, είναι και πιο ελκυστικός.
Όταν μια γυναίκα έχει status, αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό για τον αν σεξουαλικά ελκύει ή όχι. Μπορεί να λειτουργήσει σε δεύτερο επίπεδο, όταν π.χ ο άντρας θεωρήσει ότι ως στόχος είναι πιο challenging, άρα και πιο ελκυστικός.
Για τους gay δεν μπορώ να πω τίποτα. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω.
Φυσικά και αν διαφωνεί μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι άσχημη. Σ' ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.

toolman: Κάνω μεγάλες απλουστεύσεις, αλλά δεν νομίζω ότι πέφτω και πολύ έξω.

deadend: Ναι, πράγματι οι μυρωδιές παίζουν ρόλο. Το έχω διαβάσει κι' εγώ.

πρέζα: Μακάρι να πεθάνουμε κι' έτσι.

12/10/2006 11:07:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Oπως το λεγε απλοικά μια γιαγιά από χωριό "ο άντρας θα κυνηγήσει τη γυναίκα με την οποία θα του "σηκωθεί".

Συμφωνώ γενικά με το όλο ποστ. Επίσης, Πάνο, οι άντρες )και οι γυναίκες, φυσικά), είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τόνους στάχτη στα μάτια τους, αν ο/η σύντροφός τους είναι μεν του γούστου τους, είναι δε εντελώς βόδι, παλιοχαρακτήρας κλπ. : εντάξει μωρέ, είναι η γοητεία του/ης, δεν είναι αναιδής, είναι "ειλικρινής", φταίνε τα βιώματα κλπ. Η λογική μπροστά στο ένστικτο είναι πολλές φορές ανίσχυρη. (θέμα ενστίκτου επίσης είναι ότι παρατάνε ένα "βλήμα", για κάτι πιο νορμάλ: ενστίκτου επιβίωσης)

12/11/2006 12:30:00 am  
Blogger Χαμένο κορμί Î­Î³ÏÎ±ÏˆÎµ...

ΠΑΣΚΑΛ: Πάλι το χαμό προκάλεσες αλλα καλά τα λές θαρρώ

Athena: care to introduce me to your friends? Έχω την εντύπωση οτι οι τριαντάρες (πλέον) φίλες σου, δέν βρίσκουν άντρα της προκοπής γιατί όλους τους αξιόλογους, τους έδιωξαν μακριά τους στο παρελθόν τούς (με την κλασσική πλέον ατάκα "καλό παιδί αλλα...")

Κάπου αναφέρθηκαν ποσοστά ζευγαρώματος... bullshit i say... όλοι γαμούν... trust me... αφού συνέβει και σε μένα... (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

12/11/2006 12:41:00 am  
Blogger Lost έγραψε...

beauty is in the eye of the beer holder

12/11/2006 01:37:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

μάλλον είναι τρομερά απογοητευτικό να διαλέγεις με βάση την εμφάνιση να σε πηδήξει ένας εξαιρετικά μαλάκας.....οπότε καλύτερα να λες και δυο φωνήεντα πριν.....για να μην τρέχεις μετά.....
ρε τι πάθαμε με τη σεξιστική φιλοσοφία εσχάτως....αμαρτίες που πληρώνουμε....σλουρπ (ήχος καλαμακίου από margerita by the sea....)

12/11/2006 02:07:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

agapite pascal
eimai ektos 8ematos to ksero alla ti exete na peite gia antres pou gia poly megalo xroniko diastima einai me mia gynaika alla gia na proxorisoun ti sxesi se gamo i estw symbiosi zitoun ap ti gynaika i opoia tyxainei na exei idi ena paidi apo proigoumeno gamo,na dosei to paidi ston proin antra tis i tous goneis tis?
Ki episis ti 8a legate an ayti i gynaika emene mazi tou toso kairo EPEIDH TON AGPOUSE kai akoma ton agapa, xoris na 8elei na kanei paidi mazi tou,epeidi stin oikogeneia tou yparxei istoriko psyxas8eneias se syggeneis A va8mou?

12/11/2006 11:13:00 am  
Blogger Γεωργία έγραψε...

Σωστό αυτό.
Μια φορά στο μέγκα, ξημερώματα, είχα πετύχει μια ταινία "ντοκυμαντέρ".

Έδειχνε την ζωή ενός άντρα και μιας γυναίκας, που έβγαιναν διάφορα ραντεβού με άσχετους, μέχρι που βγήκαν οι δυο τους ραντεβού και τα έφτιαξαν.

Το περίεργο σε αυτή την ταινία ήταν η αφήγηση. Εϊχε ατάκες του τύπου "Το αρσενικό, κοιτάζει με προσοχή το θυληκό. Έχει μεγάλο στήθος, και μεγάλη λεκάνη, άρα μπορεί να θηλάσει και να γεννήσει έυκολα τα παιδιά του" ή "Το θυληκό ετοιμάζεται για να γνωρίσει εκείνο το αρσενικό που θα είναι ικανό να προστατέψει τα παιδιά που θα κάνουν μαζί."

Κατά βάθος με αυτήν την λογική δημιουργούνται και οι σχέσεις. Οι γυναίκες ψάχνουν κάποιον που να τους παρέχει σιγουριά και ασφάλεια, και οι άντρες κάποια που να μπορεί να τους κάνει οικογένεια.

Ζώα είμαστε και εμείς. Θηλαστικά. Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο ήρθαμε στον -μάταιο τούτο- κόσμο. Να γαμηθούμε, να γεννήσουμε, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μέχρι να μπορούν να ζήσουν μόνα τους, και να πεθάνουμε.
Όλα τα ενδιάμεσα είναι ανούσια πράγματα χωρίς κανένα νόημα, με τα οποία γεμίζουμε το χρόνο μας.



Αυτή ήταν και μια μεθυσμένη - φιλοσοφική- συζήτηση που είχα το Σαββατόβραδο.

Τις καλημέρες μας.

12/11/2006 11:14:00 am  
Blogger Crucilla έγραψε...

Σιγά που δεν υπάρχουν μουνιά της προκοπής. Από αυτά, υπάρχουν πολύ αξιόλογα και περιποιημένα! Για αυτό και βάση των νόμων της αγοράς, λόγω που τα αντράκια σπανίζουν, θέλουν και ανταλλάγματα...( Να σας θυμίσω το ποστ σας, εκείνο που με έκανε πυρ και μανία με τις ομόφυλες μου;) Τεσπά, αυτό με την εξωτερική εμφάνιση έχει καταντήσει αηδία, ειδικά όταν ακούς απο 25χρονα αξιόλογα μουνάκια ( ...μέχρι εκεί όμως) "Τι να τα κάνεις τα προσόντα, αν δεν έχεις εξωτερική εμφάνιση;;" ΟΕΟ;;
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με το ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε κανένα για κάτι που δεν φταίει, όπως πχ. μεγάλη μύτη. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα στάνταρ των ανδρών....Βλέπεις έναν χοντρούλη /ασχημούλη/ κοντούλη ( τα υποκοριστικά είναι γιατί είπαμε δε φταίει ...) και σχολιάζει τις γκόμενες όλες ως χοντρές και άσχημες ( από μέτριες έως αξιόλογα μουνιά)Και δεν το έχω δει μόνο από έναν ....Ε, τι του λες του μαλάκα;;

12/11/2006 12:12:00 pm  
Blogger SilentSoul έγραψε...

Παλι αναψες φωτιες. Χιχιχι
Θα συμφωνησω με οσα λες.
Και θα προσθεσω κατι που λεγεται μεταξυ αντρων "Αν δεν γαμησουμε και σημερα θα ειναι εκπληξη.."
Cya

12/11/2006 12:48:00 pm  
Blogger bbchris έγραψε...

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν μουνιά;
Για πηγαίντε ένα βράδυ στα στέκια [τα αυτοκινητιστικά, όχι στα Κολωνάκια] να δείτε τι γίνεται... ;)

12/11/2006 01:02:00 pm  
Blogger ATHENA έγραψε...

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΕΜΕΝΑ", ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ


ΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΝΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ...

12/11/2006 02:08:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Αγαπητή ανώνυμη
Μήπως πρέπει να σκεφτείς και την πιθανότητα ο τύπος να μην γουστάρει να σοβαρέψει το πράγμα και χρησιμοποιεί ως πρόφαση το παιδί, ξέροντας από πριν ότι δεν πρόκειται να δεχτείς κάτι τέτοιο;

Τέτοια διλήμματα δηλητηριάζουν τις σχέσεις. Δεν θα έπρεπε να τίθενται κατά τη γνώμη μου.
Ναι, εντάξει, τον αγαπάς. Αυτό όμως δεν φτάνει. Χρειάζονται κι' άλλα πράγματα για να είναι δυο άνθρωποι μαζί.

Επίσης, το γεγονός ότι απαιτεί κάτι τέτοιο, μου δείχνει ότι δεν θα γίνει και τόσο καλός πατέρας.

Δεν ξέρω, δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε σύμβουλος ούτε τίποτα. Απλά την άποψή μου λέω.
Καλά κουράγια.

Προς όλους:
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας σε ένα ακόμα σεξιστικό ποστ. Είστε συνένοχοι (lol).

12/11/2006 02:36:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Ορίστε. Με επιβεβαιώνουν και έρευνες (μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα).
Ευχαριστώ m13.

12/12/2006 01:09:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | dick within » | Η αλυσίδα » | Ονειρέψιμο » | » | Η φλέβα στον κρόταφο » | Άλλα λόγια να γαμιόμαστε » | Η γκόμενά σου είναι πόρνη; » | Καθρεφτάκια » | Διαπλανητική συνουσία » | Μια φορά κι’ έναν καιρό, ήταν ο άνθρωπος... »